Välj en sida

Aktuellt

Här hittar du information om cykelarrangemang och Mössebergs fritidsområde.

Cykla vid ålleberg

DIGITAL TIPSRUNDA

2 juni – 22 augusti 2021

Shoppingrundan, Mössebergs djurpark, Motionsrundan och Kyrkrundan är några av namnen på årets digitala tipsrundor. Det finns 9 rundor att välja på, ta en eller kör alla!

Gå, jogga eller cykla rundorna. Vissa av dem är platsbundna med karta att följa medan andra går att göra på vilken plats man vill. Varje runda har en kod som du skriver in i appen.

DOWNHILL I MÖSSEBERGSBACKEN

Onsdagar och lördagar 19 maj – 28 augusti 2021

Fyra nedfarter i olika svårighetsgrad för såväl nybörjare som elit hittar du i Mössebergsbacken i sommar. Du tar dig upp igen med hjälp av liften.

Liften kommer vara öppen onsdagar 17.30-19.30 och lördagar 10.00-14.00 med start 19 maj och fram till 28 augusti. (OBS! 26/6 stängt) Kostnadsfritt! All cykling sker på eget ansvar!

UPPTÄCK MÖSSEBERG

Välkommen att njuta av utsikten och den vackra naturen på Mösseberg! Här kan du motionera, bada bastu, åka skidor, vandra, besöka djurparken, campa, grilla korv, spela disc-golf, beachvolleyboll eller bada i Skogssjön och mycket mera.

Bergets högsta punkt är 327 meter över havet och är ett av Falbygdens många platåberg. Här hittar du en friluftskarta över berget!