Välj en sida

Aktivitet

Här hittar du information om cykelarrangemang och Mössebergs fritidsområde.

DIGITAL TIPSRUNDA

22 maj – 22 augusti 2020

Sommaren 2020 arrangeras en digital tipsrunda som ger både motion och hjärngympa. Alla har chans att vinna ett presentkort värt 300 kronor för inköp i Aktiv Handels butiker, caféer och restauranger.

Den digitala tipsrundan är helt gratis och genomförs under perioden 22 maj–22 augusti. Arrangör är Falköpings kommun tillsammans med Svenska kyrkan, Cykelcentrum, Racerdepån och Aktiv Handel.

För att kunna delta i den digitala tipsrundan måste du ladda ned appen Tipsrundan i din smartphone. Följ sedan punkterna nedan.

  • Öppna appen och scanna in QR-koden som finns att scanna på olika platser i sta’n. Till exempel på affischer i butiker, trottoarpratare på Stora torget och utanför S:t Olofs kyrka. Du kan även gå in på Facebooksidan eller Instagramkontot för Handel i Falköping och ladda ned QR-koden där.
  • Välj en av rundorna och scanna sedan in QR-koden som gäller för den.
  • Skriv in din mejladress som användarnamn. Sedan är du igång och deltar.
  • Appen är GPS-baserad så du kommer få upp en karta där de olika frågorna är digitalt utplacerade. Tryck på den utplacerade kartnålen med nummer i tur och ordning för att få riktning till nästa fråga.
  • Tryck på kartnålarna med nummer, följ kartan och besvara tipsfrågorna i appen. (alla tipsfrågorna är digitala i appen.

UPPTÄCK MÖSSEBERG

Välkommen att njuta av utsikten och den vackra naturen på Mösseberg! Här kan du motionera, bada bastu, åka skidor, besöka djurparken, campa, grilla korv, spela frisbeegolf, gå tipspromenad, spela beachvolleyboll eller bada i Skogssjön och mycket mera.

Bergets högsta punkt är 327 meter över havet och är ett av Falbygdens många platåberg.
Läs mer

info@cykelcentrum.nu